A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. - További információ: Adatkezelési nyilatkozat
Rendben
Nívó Biztonsági ajtó - A Te ajtód, a Te stílusod
A Te ajtód,
a Te stílusod

Milyen egyéb tulajdonságai vannak a szép bejárati ajtónak?

2019.09.06

Milyen egyéb tulajdonságai vannak a szép bejárati ajtónak?

Nívó bejárati ajtó - Biztonságosan is szépenEbben a bejegyzésben igyekszünk a szép bejárati ajtók további ismérveit bemutatni. Bár az, hogy mi a szép, az mindenkinek mást jelent. A régi igazsággal, miszerint ízléssel nem vitatkozunk, teljes mértékben egyet érthetünk. A szépséget egyéni ízlésünk szerint értelmezzük, némi társadalmi nyomással és divatos irányvonallal kiegészülve. Mégis, ha valami szépre gondolunk, akkor elsők között a harmónia fog beugrani. Harmónia, ami kívül és belül egyaránt megjelenik.

Amióta ember él a Földön, szeretne magának harmonikus otthont teremteni. Olyan otthont, ahol biztonságban tudhatja a családját, és szép környezetben élheti mindennapjait. Egy lakás, családi ház egyediségéhez hozzájárul kialakításának stílusa és a bent élők személyisége.

Az otthon egyik legmeghatározóbb eleme a bejárati ajtó. A bejárati ajtó jelenti a határt a magánszféra és az idegen világ között. Kialakítása és külleme sokat elárulhat azokról, akik az ajtó mögött élnek.

Milyen ajtónk legyen?

A nekünk megfelelő bejárati ajtó kiválasztását számos tényező befolyásolja. Az ár nyilván meghatározó, de ne spóroljunk a bejárati ajtón! Olyan megoldást kell keresnünk, ami a mindennapos használat mellett is folyamatos védelmet nyújt, sokáig megőrzi eredeti állapotát, szép és igényes kivitelű.

Az, hogy milyenek otthonunk nyílászárói, nem pusztán esztétikai kérdés. Lényegi pont a biztonsági funkció, továbbá fontos az is, hogy az ablakok, ajtók mennyire szűrik a hangokat. Energiatakarékossági szempontból sem mindegy, hogy milyen ajtót választunk. A praktikus szempontokat figyelembe véve az ajtó külseje sem mellékes. A piacon annyiféle ajtóval találkozhatunk, hogy döntésünket tényleg csak a bőség zavarhatja meg.

A szép bejárati ajtó

Bejárati ajtónál két dologra koncentráljunk: a küllemére és a biztonsági tulajdonságaira. A szép bejárati ajtó pontosan illeszkedik a bejárati nyílásba, ezért érdemes olyan céget választanunk, ami az adott helyszínre egyedi méretben gyártja az ajtókat. A méret mellett jó, ha többféle színből és mintázatból is tudunk választani. Örvendetes, ha az ajtó két oldalát különböző festéssel is kérhetjük. Ilyenkor a belső felülete illeszkedik lakásunk belső színvilágához, a külső pedig zárt folyosó esetén nem töri meg a többi ajtó egységességét.

Akár egy, akár kétszárnyú ajtót is választunk, elegáns és előnyös megoldás a különféle üvegbetétek alkalmazása. A széles kilincs kínálatnak köszönhetően még különlegesebbé tehetjük ajtónkat, ha a stílusához passzoló nyitókart választunk. Ha szeretnénk ajtónk külleméről előzetes képet alkotni, akkor lehetőségünk van egy ajtótervező program segítségével megtervezni leendő bejáratunkat.

Biztonságosan is szépen

Nívó bejárati ajtó - Szép biztonságRégen a biztonsági ajtó egyet jelentett a csúnya ajtóval. Ez ma már szerencsére korántsem igaz. A tetszetős kialakítás lényeges, de fontos az is, hogy bejárati ajtónk rendelkezzen a megfelelő biztonsági paraméterekkel. Döntés előtt tájékozódjunk a biztonsági bejárati ajtó tulajdonságairól, különös tekintettel a zárak, az ajtólap és ajtótok kialakítására.

Szerencsére az esztétikus kivitelről akkor sem kell lemondanunk, ha biztonsági bejárat mellett döntünk. Ezeknél a modern ajtóknál már olyan szintű mozgásterünk van, hogy nem kell kompromisszumot kötnünk. Műemlék épületnél vagy helyi rendelet szabályozása esetén is biztosan megtaláljuk az egyéni ízlésünknek és biztonság érzetünknek megfelelő ajtót.
Nívó Biztonsági ajtó
Ajánlatkérés e-mailben
Nívó Biztonsági ajtó
Ajánlatkérés telefonon
Nívó Biztonsági ajtó
Személyes megtekintés
Nívó Biztonsági ajtó
Házak Ásza Kft.
2142 Nagytarcsa, Szilas utca 11.
© 2024 NÍVÓ Csoport. Minden jog fenntartva!