A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. - További információ: Adatkezelési nyilatkozat
Rendben
Nívó Biztonsági ajtó - A Te ajtód, a Te stílusod
A Te ajtód,
a Te stílusod

Gondmentes ajtóhasználat – biztonsági ajtó készítése

2020.03.25

Gondmentes ajtóhasználat – biztonsági ajtó készítése

Új lakást vásárolt? Felújítaná a régit? Tönkrement a bejárati ajtó? Betörtek otthonába? Bármely helyzetben is van, gondoljon ingatlana megfelelő biztonságára! Az otthon védelme a bejárati ajtó készítésénél és beszerelésénél kezdődik. Tény, hogy napjainkban a betörések jelentős részét a nyílászárókon keresztül követik el. A zárfeltörések, a besurranó tolvajok ténykedése elsősorban a bejárati ajtóra koncentrálódik. Hogy végül milyen bejárat mellett születik döntés, azt több szempont is befolyásolja. A biztonsági, szerkezeti, beépítési és esztétikai szempontokat mind érdemes számba venni az ajtó kiválasztása előtt.

Milyen bejáratot válasszunk?

Ha Ön bejárati ajtó készítése mellett dönt, célszerű olyan gyártót keresni, ahol az ügyfelek dönthetnek az ajtó belső és külső tulajdonságairól is. Biztonsági ajtót forgalmazó cégünknél a nyílászáró felszereltségéről, méretéről, színéről, formájáról, a kilincsekről, de még az üvegbetétek mennyiségéről és elrendezéséről is Ön dönthet! Termékeinknél elsődlegesek a szerkezeti és biztonsági szempontok, miközben kiemelt figyelmet fordítunk az esztétikus megjelenésre is. 

A beépítés során az ajtók pontosan illeszkednek a falnyílásba, és a nyitás-zárás is precízen történik. A zárak mennyisége és az optikai kitekintő beszerelése is az Ön döntése: ezek is hozzájárulnak a maximális védelemhez. A keretek, tokok és ajtólapok is mind olyan anyagból és módszerrel készülnek, amelyek már látványukban is elriasztják a betörőket.

Biztonsági bejárati ajtó készítése

A személyes, ingyenes helyszíni felmérés során munkatársaink rögzítik az ajtónyílás méreteit és az egyéni igényeket. Az árajánlat elfogadása után saját gyárunkban készítjük el az ajtót, majd Budapesten és vonzáskörzetében díjmentesen a helyszínre szállítjuk az új nyílászárót. Az ajtó készítésétől a gyártáson át a nyílászáró beépítéséig magasan képzett szakemberek végzik a munkát.

A beépítés után tisztán és rendezetten veheti át új, biztonsági bejáratát! Igény szerint a régi ajtó elszállításáról is gondoskodunk. A most megrendelt ajtókhoz öt garnitúra kulcs, belső gombfordító és optikai kitekintő is jár. Minden egyes ajtó alapfelszereltsége a masszív zártszelvény tokszerkezet, a fémlappal megerősített ajtólap és a betörésbiztos zárak. Az ajtó biztonsági felszereltségben és külső megjelenésében is számos lehetőség közül lehet választani. 10 év garanciát adunk minden ajtónkra, a termékek ISO, ÉMI és MABISZ minősítéssel is rendelkeznek.

Minősítési kategóriák

A bejárati ajtók minősítése szigorú előírások szerint zajlik. Az ajtóknak meg kell felelniük az adott kategórián belüli ellenállási követelményeknek. Ez azt jelenti, hogy adott fizikai behatás, betörési módszerek és alkalmazott szerszámok használatával hány percig képes ellenállni az ajtó a betörésnek. A biztonsági bejárati ajtók három kategóriába sorolhatók: 5, 10, illetve 15 perces áthatolási, áttörési ellenállást kell biztosítaniuk.

A tesztelés során a leghatékonyabb betörési módszereket kombinálják egyre professzionálisabb szerszámokkal. Az 5 perces ajtónak feszítővassal és csavarhúzóval esnek neki, a 10 percesnél már kalapács, csempevágó és lemezollók is előkerülnek. A 15 perces tesztet többek között már elektromos szerszámokkal végzik. Ne válasszon silány minőségű bejárati ajtót! Döntsön Ön is felelősséggel: minőségi biztonsági ajtóval hosszú időre szavatolja otthona, családja és értékei biztonságát!
Nívó Biztonsági ajtó
Ajánlatkérés e-mailben
Nívó Biztonsági ajtó
Ajánlatkérés telefonon
Nívó Biztonsági ajtó
Személyes megtekintés
Nívó Biztonsági ajtó
Házak Ásza Kft.
2142 Nagytarcsa, Szilas utca 11.
© 2024 NÍVÓ Csoport. Minden jog fenntartva!